Rolcontainer 1100 liter

Rolcontainer 1100 liter

Bij Mcleanservice bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een rolcontainer van 1100 liter te huren voor het verzamelen en verwijderen van afval. Deze rolcontainers zijn ideaal voor bedrijven die een grote hoeveelheid afval produceren. Onze rolcontainers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle Europese normen voor afvalverwijdering. Onze rolcontainers zijn geschikt voor diverse soorten afval, waaronder papier, karton, plastic, restafval, glas en GFT.

Bij Mcleanservice hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We zorgen ervoor dat al het afval dat we ophalen, op een verantwoorde manier wordt verwerkt en gerecycled.

Online aanvragen

1100 liter rolcontainer vol?

Bij het huren van de 1100 liter rolcontainer van Mcleanservice kunt u er zeker van zijn dat u al uw afval kwijt kunt. Indien de container vol is, zorgen wij ervoor dat de rolcontainer wordt leeggemaakt. Het enige dat u hoeft te doen is ons laten weten dat de container vol is. U kunt dus zelf de ophaalfrequentie bepalen! Het is voor ons belangrijk dat onze dienstverlening flexibel is voor de klant en daarmee goed aansluit aan de wensen en behoeften. Of de container nu op gehaald dient te worden in Sittard of Geleen, dat is voor Mcleanservice geen probleem!

Bekijk ons acceptatiebeleid
Rolcontainer 1100 liter, papier container

Voordelen van onze containers huren

Benieuwd naar de voordelen van onze rolcontainer 1100 liter en andere containers? Lees ze hieronder!

Verschillende maten containers

Naast de 1100 liter container bieden wij nog meer containers aan. Wij hebben containers in verschillende maten en voor diverse doeleinden. Voor ieder bedrijf hebben we dus de geschikte container. Samen kijken we naar de geschikte grootte.

Voordelig huren

Voor meer informatie over de prijzen kunt u ons contacteren. Wij bieden bedrijven zeer voordelige prijzen en een uitstekende service.

Snel geregeld en geleverd

Onze klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat uw afvalproblemen snel en efficiënt worden opgelost, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Onze andere diensten

Naast het verhuur van rolcontainers bieden wij ook andere diensten. Zo halen wij bedrijfsafval op, u bepaalt hierbij zelf wanneer het afval wordt opgehaald. Daarnaast is het maandelijks opzegbaar en zit u nergens aan vast! En werken wij met een snelle service. Mcleanservice is ook gespecialiseerd in het ophalen en recyclen van papier. Zo hoeft u dit niet zelf weg te brengen en heeft u altijd een bedrijf die uw papier of karton ophaalt.

U kunt bij Mcleanservice verschillende soorten metaal en oud ijzer inleveren. Wij komen metaal en oud ijzer met plezier ophalen. Na het inleveren van uw metalen zal de uitbetaling plaatsvinden. Het is mogelijk om als particulier of als zakelijke gebruik te maken van deze service.

Vraag online een container aan

Wilt u bij ons een 1100 liter rolcontainer huren? Vul dan ons contactformulier in. Wij zijn voor vragen bereikbaar via ons e-mailadres info@marcocleanservice.nl en telefonisch via 0031639181041. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 en op zaterdag tussen 8:00 en 12:00.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier