Ophalen bedrijfsafval

Bedrijfsafval laten ophalen

Als MKB’er is het erg handig om uw afval container te laten ophalen. Zo kunt u meer tijd besteden aan uw echte werk. Bij M Clean Service is het mogelijk om restafval en papier te laten ophalen. Wij zorgen ervoor dat uw afval netjes wordt gesorteerd, wat beter is voor het milieu.

Offerte aanvragen
bedrijfsafval

Welk afval wordt opgehaald bij bedrijfsafval?

regio bedrijfsafval

Hoe en wanneer wordt mijn afval opgehaald?

Het laten ophalen van uw afval door M Clean Service gaat heel gemakkelijk. U kunt ons bellen en/of appen dat uw container vol zit en wij komen dezelfde dag nog de volle container ophalen. Als u een keer veel afval heeft dan kunt u dit ook aangeven, dan houden wij hiermee rekening. Wij zorgen er te allen tijde voor dat uw afval wordt opgehaald zonder veel gedoe. M Clean Service werkt vanuit Sittard in Limburg. Ons werkgebied heeft een radius van ongeveer 15 km.  Als u interesse heeft in onze dienst dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken dan telefonisch of per mail verder wat de volgende stappen zijn.

Bekijk het acceptatiebeleid

WAAROM DOOR ONS BEDRIJFSAFVAL

LATEN OPHALEN?

Per maand opzegbaar

Zelf bepalen wanneer afval wordt opgehaald

Snelle levering van afvalcontainer

Overtuigd?

Wilt u uw bedrijfsafval door M Clean Service laten ophalen? Dat kan makkelijk! Vraag online vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op over de kosten.

    Interesse in een van onze diensten?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Contact opnemen