Papier/karton ophalen

Rolcontainer 1100 liter, papier container

Wij halen ook papier en karton op

M Clean Service is gespecialiseerd in het ophalen en recyclen van papier en bedrijfsafval. Wij zorgen ervoor dat uw afval wordt opgehaald. Ook bij het ophalen van papier en karton kunt u ons inzetten. Zo hoeft u dit niet zelf weg te brengen en heeft u altijd een bedrijf die uw papier of karton op haalt.

Wij doen dit in verschillende hoeveelheden en kunnen dus ook uw bedrijf helpen met het recyclen hiervan. Wilt u meer weten over deze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Waarom papier en karton recyclen?

Reductie energie- en waterverbruik.

Voorkom uitputting van de bodem.

Verminderd CO2-uitstoot.

Hoe kunt u uw oud-papier laten ophalen?

Voor ieder bedrijf kunnen wij van dienst zijn met het ophalen en recyclen van papier of karton. Wij doen dit op basis van maatwerk en zullen dus samen met u kijken naar een oplossing die bij uw situatie past. Het laten ophalen van uw papier en karton gaat heel gemakkelijk. U hoeft ons hier alleen voor te contacteren en samen met ons een datum inplannen. Vervolgens zullen wij deze afspraak definitief maken en u hier nogmaals over informeren.

Bovendien hoeft u bij ons niet bang te zijn dat u vast zit aan een langlopend contract. Wij bieden namelijk flexibele abonnementen aan die maandelijks opzegbaar zijn. Heeft u een maand weinig of geen papier en karton? Dan betaalt u dus ook niet. Dat is het gemak van papier en karton ophalen door M Clean Service.

oud papier hoensbroek
papier/karton

Waarom papier/karton ophalen?

Door papier en karton te laten ophalen draagt u bij aan een beter milieu. Wij zorgen ervoor dat uw papier en karton op de juiste manier gerecycled wordt en daardoor zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengt. Ook FSC-gecertificeerd karton of papier halen wij op en zullen wij voor u recyclen.

Vragen over uw papier en karton gebruik? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Interesse in een van onze diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contact opnemen