OUD IJZER OPHALEN

Heeft u oud ijzer over? Dit kan bijvoorbeeld een oude fiets zijn die niet meer wordt gebruikt, maar ook een kapotte auto waarvan de katalysator nog van te recyclen is: het kan dus variëren van kleine huishoudelijke apparaten tot grote objecten zoals auto’s en machines. Mcleanservice komt graag uw oud ijzer ophalen! Ons team volgt strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw oud ijzer en oud metaal verantwoord wordt opgehaald en verwerkt. Al een aantal generaties lang zijn wij actief in deze branche. Met onze rijke ervaring vinden we voor iedere situatie een geschikte oplossing op het gebied van afval inzamelen en afval verwerken.

Contact

Welk metaal halen wij op?

Niemand blijft graag lang met oud ijzer zitten; maar u komt er ook niet zo 1,2,3 van af. Daarom kunt u terecht bij Mcleanservice! Wij zorgen namelijk voor een vlot verloop, zodat u snel weer van al het oud ijzer af bent.

Mcleanservice beschikt over kranen, bakken, containers en vrachtauto’s. Dit maakt het niet alleen voor u erg gemakkelijk, maar ook voor ons om oud metaal op te halen. U kunt bij ons verschillende soorten metalen laten ophalen, zoals: Ferro, Non Ferro, accu’s maar ook kabels. Hieronder kunt u lezen welke materialen onder welk categorie vallen.

Metaalrecycling

Oud ijzer laten ophalen

Eens in de tijd, moet er een grote schoonmaakbeurt gepland worden. Pas dan ziet u hoeveel metaal er opgehaald kan worden. Nu u bezig bent met opruimen, wilt u het liefst dat u er zo snel mogelijk vanaf bent. Daarom staat Mcleanservice voor u klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in metaal ophalen en het verwerken ervan voor zowel particulieren als bedrijven. Na het ophalen zal Mcleanservice het op een verantwoorde manier werken en recyclen.

Heeft u naast metaal ook ander (bedrijfs)afval dat opgehaald moet worden? Bij ons kunt u ook terecht om papier en karton te laten ophalen. Daarnaast verhuren we verschillende rolcontainers: 240, 660, 1100 en 2500 liter. Door ons breed assortiment weten we zeker dat de geschikte container ertussen zit.

Waarom metaalrecyclen?

Voorkom uitputting van de bodem.

Verminderd CO2-uitstoot.

Extra verdiensten voor zakelijk of particulier.

Vragen over oud ijzer laten ophalen

Wilt u metaal laten ophalen, maar weet u niet zeker of alles opgehaald kan worden wat u mee wilt geven? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, telefonisch en per mail. Doordeweeks zijn we bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 08:00 en 12:00 uur. Onze experts helpen u graag verder en denken met u mee in mogelijkheden!

Contact opnemen