Papier container huren Sittard

papier/karton

Papier container Sittard huren

Woont u in Sittard en omstreken en heeft u wekelijks veel papier afval dat u kwijt moet? Dan is Mcleanservice hét bedrijf om eenvoudig en voordelig een papier container te huren in Sittard en omgeving. Wij bieden al twee generaties lang goed doordachte oplossingen met betrekking tot het inzamelen en verwerken van afval. We zijn een echt familiebedrijf met veel ervaring in dit vakgebied.

Online aanvragen

FORMATEN CONTAINERS DIE U KUNT HUREN

Welke papiercontainer in Sittard huren?

Wij hebben verschillende maten containers. Deze maten zijn uiteenlopend en zijn bruikbaar voor alle omstandigheden. Ten eerste kunt u een kleine container huren in Sittard van 240 liter. Deze is ideaal als u niet heel veel papier afval heeft. Daarnaast hebben we een grotere container van 660 liter. Verder kunt u ook nog een papier container huren in Sittard van 1100 liter en een nog grotere van 2500 liter.

Het enige wat u hoeft te doen als u een papiercontainer in Sittard wilt huren is contact opnemen met ons en aangeven wat voor soort container u nodig heeft. Dan gaan we samen in overleg om te kijken naar de geschikte grootte van de container. De containers zijn voordelig, snel geregeld en snel geleverd!

Bekijk ons acceptatiebeleid
Rolcontainer 1100 liter, papier container

Voordelen van onze containers huren

Verschillende maten containers

Voordelig huren

Snel geregeld en geleverd

Containers laten legen

Containers laten legen

Als u bij ons een papier container in Sittard huurt dan komen wij deze ook voor u legen. Mcleanservice doet dit niet alleen voordelig, maar ook heel flexibel. Heeft u een maand een stuk minder afval dan normaal? Dan kunt u de dienstverlening stopzetten en een tijd later gewoon weer laten door laten gaan. U zit niet vast aan een abonnement en u bepaalt zelf hoe vaak wij het papieren afval komen ophalen. Het is voor ons belangrijk dat we flexibel zijn om aan te sluiten bij uw wensen!

Onze andere diensten

Naast dat u bij ons papier containers kunt huren in Sittard en omgeving, bieden we ook nog een hoop andere diensten aan. U kunt bij ons namelijk zelf afval langsbrengen of laten ophalen en dan verwerken wij dit voor u. Oud ijzer is bijvoorbeeld een van de materialen die wij ophalen. Hieronder vallen ferro metalen, non ferro metalen, accu’s en verschillende kabels. Net zoals papier en karton zullen we dit goed recyclen zodat we allemaal een steentje bijdragen aan het milieu. Als u een bedrijf heeft met maandelijks veel afval, dan komen wij dit bedrijfsafval ook bij u ophalen. Om van de bovenstaande diensten gebruik te maken hoeft u geen container bij ons te huren. Als u zelf een container heeft aangeschaft dan halen wij met alle plezier uw afval op en verwerken we dit. Andere soorten afval die we ophalen zijn bedrijfsafval, plastic, restafval, en GFT.

oud papier echt

Vraag online een papier container aan

Heeft u interesse om een papier container te huren in Sittard of bent u geïnteresseerd in een van onze andere diensten? Vul dan nu ons contactformulier in! U kunt ook altijd mailen naar info@marcocleanservice.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 06 39 18 10 41 op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 en op zaterdag van 08:00 en 12:00.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier

    INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact opnemen