Oud papier Geleen

papier/karton

Mcleanservice is uw partner die u ondersteunt bij het ophalen en recyclen van oud papier in Geleen en omgeving. Met onze jarenlange ervaring weet ons team als geen ander hoe ze u zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk bij kunnen staan. Samen streven wij naar een duurzame samenwerken om zodoende het ecologisch voetafdruk te verminderen.

Online aanvragen

Uw oud papier laten ophalen in Geleen

Ongeacht of u veel of weinig oud papier heeft: uw oud papier wordt opgehaald in Geleen. Papier is een veelvoorkomende soort afval. Per jaar wordt zo’n 60kg per persoon aan papier en karton ingeleverd. Daarom is het eveneens belangrijk dat deze hoeveelheid aan afval, net zoals metaal en restafval, op de juiste manier wordt gescheiden zodat het een tweede leven kan krijgen.

Rolcontainer 1100 liter, papier container
oud papier geleen

Waarom uw oud papier op laten halen in Geleen?

Er zijn verschillende redenen waarom het van belang is om oud papier op te laten halen zodat het gerecycled kan worden. Het recyclen van oud papier speelt namelijk een grote rol voor het milieu. Door het recyclen van papier worden er namelijk minder bomen gekapt en wordt de uitstoot van broeikasgassen verminderd. Daarbij komt dat het minder energie kost om oud papier te recyclen dan wanneer nieuw papier wordt geproduceerd. Dit is een van de ideale vormen van verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en de toekomstige generaties. Ga bewust om met grondstoffen die we hebben, maar toch op een duurzame manier gebruikt kunnen worden.

Zo werkt het oud papier ophalen in Geleen

Mcleanservice is gespecialiseerd in het ophalen en recyclen van uw oud papier en ander afval. Bij iedere situatie, zowel particulier als zakelijk, kijken wij naar maatwerkoplossingen. Wij streven ernaar om het u zo makkelijk mogelijk te maken wanneer wij uw oud papier ophalen in Geleen. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met ons, zodat wij samen een geschikt moment te vinden. Onze ophaalservice is snel, efficiënt en betrouwbaar!

U hoeft niet te vrezen voor een contract, aangezien wij werken met maandelijks opzegbare en flexibele abonnementen. Dus wanneer u een maand geen of weinig papier heeft, zult u ook niet betalen. Heeft u een keer meer afval dan gewoonlijk? Plan dan simpelweg een extra ophaalmoment in, zodat we een extra keer komen.

oud papier hoensbroek
container huren

Andere diensten van Mcleanservice

Naast het ophalen van oud papier in Geleen, halen we ook papier op in Echt of Sittard. Ook kunt u bij ons terecht voor andere diensten. Denk aan het ophalen van bedrijfsafval – plastic, glas, GFT, metalen en restafval. Daarnaast halen we ook metaal en oud ijzer op en kunt bij ons terecht voor het huren van een container. Wij beschikken over een breed assortiment rolcontainers, van 240 liter tot 2500 liter, die geschikt zijn voor diverse soorten afval. Deze worden geplaatst op locatie en vervolgens weer opgehaald door ons, zodat u er zeker van bent dat het op de juiste manier wordt gerecycled.

Contact

Heeft u andere vragen omtrent onze diensten? Wij helpen u namelijk graag met oud papier ophalen in Geleen en overige diensten. Vul gerust ons contactformulier in, bel ons via 06 39 18 10 4 of mail ons via info@marcocleanservice.nl.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier

    INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact opnemen