660 liter container

container verhuur

Bij M Clean Service hebben we meerdere soorten containers, waaronder onze container van 660 liter. Deze container is de ideale oplossing voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden afval produceren of voor mensen die hun huis aan het verbouwen zijn en hierdoor ook veel afval hebben. De container van 660 liter biedt voldoende ruimte om uw afval gedurende langere tijd op te slaan, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over leging. De container is bovendien voorzien van een stevig deksel, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw afval veilig en hygiënisch wordt opgeslagen.

Onze rolcontainer van 660 liter is door de wieltjes aan de onderkant heel makkelijk te verplaatsen en daardoor kunt u deze neerzetten waar u maar wilt. U kunt ook bepalen voor welk materiaal u de container van 660 liter wilt gebruiken. Wilt u papier of karton opruimen dan hebben we hier een container voor. Heeft u veel glas afval? Maak u maar geen zorgen, ook hiervoor kunt u bij ons een container huren. Daarnaast bieden we ook een 660 liter container aan voor andere soorten afval zoals GFT, restafval, plastic en metaal. Voor bijna alle soorten afval bieden wij containers aan, alles onder één dak: wel zo makkelijk! Wij zorgen ervoor dat u voordelig en makkelijk van uw afval af komt.

Online aanvragen

Containers laten legen

Maar wat heeft u nu aan een rolcontainer van 660 liter als u niet weet hoe u dit afval moet wegbrengen? Helemaal niks natuurlijk! Gelukkig bieden we bij M Clean Service de dienst om het afval ook op te halen voor u. Of u nu in Geleen of Sittard woont, wij halen de rolcontainer bij u op. Wij halen niet alleen voordelig uw afval op, maar ook op een hele flexibele manier. Als u een maand minder afval hebt dan kunt u de ophaaldienst van ons heel makkelijk stopzetten. U kunt deze ook gewoon weer door laten gaan als het afval weer opgehaald moet worden. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze diensten heel flexibel zijn voor de klant en goed aansluiten op uw behoeften!

Bekijk ons acceptatiebeleid
Containers laten legen
container service en transport

Andere containers

Naast een container van 660 liter kunt u bij ons ook andere containers huren die groter of juist kleiner zijn. We bieden bijvoorbeeld ook containers aan van 240 liter. Deze zijn vooral handig als u niet heel veel afval heeft. Daarnaast is er ook nog de 660 liter container. Voor de grotere hoeveelheden afval bieden we een container aan van 1100 liter en een container van 2500 liter. Deze containers zijn perfect voor hele grote hoeveelheden afval. Als u aan het verbouwen of slopen bent dan kunt u hier al uw afval in kwijt. Voor deze containers geldt ook dat ze voor verschillende soorten afval te huur zijn. Het gaat hier weer over plastic, papier en karton, GFT, restafval en metaal. Ook deze containers worden door ons leeggemaakt op een flexibele manier, wat voor u goed uitkomt.

Vraag online een container aan

Wilt u van ons een 660 liter container huren of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Vul dan nu ons contactformulier in! U kunt ook altijd mailen naar info@marcocleanservice.nl.

Als u liever telefonisch contact heeft dan zijn we op werkdagen bereikbaar tussen 8:00 en 17:00 en op zaterdag tussen 8:00 en 12:00 via 06 39 18 10 41

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier