Papier container huren Sittard

papier/karton

Papier container huren Geleen

Wij bieden papier container verhuur aan in Geleen voor verschillende doeleinden. Onze containers zijn beschikbaar voor vele soorten papier en zijn er in verschillende maten. De containers van Mcleanservice zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect voor het opslaan van (bedrijfs)afval. Wij leveren de oud papier containers graag bij u in of rondom Geleen af en komen de volle container ook weer ophalen. Mcleanservice staat bekend om de uitstekende service en de gemakkelijke communicatie.

Mcleanservice heeft jarenlange ervaring op gebied van afvalverwerking en container verhuur. Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen van afval, zoals papier en karton of bedrijfsafval en in het recyclen van verschillende afvalsoorten. Wij zijn bewust bezig met verduurzamen. Samen voor een beter milieu.

Online aanvragen

FORMATEN CONTAINERS DIE U KUNT HUREN

Welke soorten papier containers huren in Geleen?

Wij hebben (rol)containers, geschikt voor elke behoefte. Wij bieden containers aan van 240 liter tot 2500 liter. Deze containers kunnen gebruikt worden voor restafval, glas, GFT, papier, karton, plastic en metaal. Als u een papier container wil huren in Geleen, hoeft u alleen maar te kiezen wat voor soort container u nodig heeft. Samen kijken we naar de juiste maat van de container.

Heeft u bijvoorbeeld een container nodig voor veel oud papier van het bedrijf? Dan kiezen we voor een grote container. Deze wordt dan naar de locatie gebracht en wordt opgehaald als die vol is. Het enige wat u hoeft te doen is ons bellen of appen als de container vol is.

U kunt uw container periodiek laten legen zonder verplichtingen! Wij van Mcleanservice zijn zeer flexibel. Wij passen ons aan naar uw wensen. Heeft u geen of weinig afval dan kunt u de dienstverlening pauzeren of stopzetten, heeft u juist veel afval dan komen wij extra! U zit niet vast aan abonnementen en u kunt zelf de ophaalfrequentie bepalen.

Rolcontainer 1100 liter, papier container

De verschillende soorten afval

Er zijn veel verschillende soorten afval op de wereld en bij ons thuis of in het bedrijf. Mcleanservice haalt bedrijfsafval op, verschillende metalen, papier en karton en levert containers. Wij zorgen voor de juiste afvalverwerking, afval wordt bij ons netjes gesorteerd. Wij denken aan het milieu.

Papier en karton

Door papier en karton te laten ophalen draagt u bij aan een beter milieu. Het wordt door ons op de juiste manier gerecycled.

Restafval

Restafval bestaat afval dat niet kan worden gescheiden, denk hierbij aan koffiecupjes of lege zakken chips.

Glas

Lege flessen zoals wijnflessen, glazen potten en lege glazen verpakkingen horen bij deze categorie.

GFT

Groente, fruit en tuinafval. Etensresten, snoeiafval en koffieprut horen bij deze categorie.

Metalen

Ferro en non Ferro metaal, accu’s en kabels verstaan we onder metaal. Ook kunnen wij oud-ijzer ophalen.

Vraag online een papier container aan

Voor meer informatie over een papier container huren Geleen of voor een van onze andere diensten, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Daarnaast zijn we op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12.00 via info@marcocleanservice.nl of telefonisch via 0639181041.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier

    INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact opnemen