Oud papier Hoensbroek

papier/karton

Welkom bij Mcleanservice, uw betrouwbare partner voor de verwerking van afval en oud papier in Hoesbroek en omgeving. Onze ervaring in deze sector heeft ons geholpen om een efficiënte en milieuvriendelijke service te ontwikkelen, waarmee wij onze klanten kunnen helpen bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groenere toekomst.

Online aanvragen

Waarom papier en karton recyclen?

Het recyclen van oud papier is van cruciaal belang voor het milieu, omdat papierafval een van de grootste bijdragen is aan de wereldwijde afvalproblematiek. Papier kan gemakkelijk worden gerecycled en hergebruikt, waardoor het een duurzamere oplossing is dan het gewoonweg weggooien van papierafval. Het recyclen van papier zorgt voor een vermindering van de hoeveelheid afval die op stortplaatsen terechtkomt, waardoor de schadelijke effecten op het milieu worden verminderd.

Daarnaast heeft het recyclen van oud papier economische voordelen. Zo zorgt het voor de productie van nieuw papier, waardoor de behoefte aan het kappen van bomen voor de productie van papier wordt verminderd. De CO2-uitstoot wordt door papier en karton recyclen ook verminderd.

oud papier echt
oud papier hoensbroek

Oud papier ophalen in Hoensbroek door Mcleanservice

Mcleanservice is gespecialiseerd in het ophalen en recyclen van papier en bedrijfsafval. Wij zorgen ervoor dat uw afval wordt opgehaald! Wij van M Clean Service nemen alles uit handen en zorgen voor een goede service. Onze ophaalservice is snel, efficiënt en betrouwbaar. Wij halen het oud papier op bij uw locatie op een tijdstip dat voor u het meest geschikt is. Onze medewerkers de juiste ervaring bij het ophalen en verwerken van oud papier.

Onze service omvat het ophalen, sorteren en de verwerking van oud papier van bedrijven in Hoesbroek en omgeving. Het laten ophalen van uw papier en karton gaat heel gemakkelijk. U hoeft ons hier alleen voor te contacteren en samen met ons een datum uitkiezen.

Daarnaast hoeft u bij ons niet bang te zijn dat u vastzit aan een langdurig contract. Wij bieden flexibele service die u maandelijks kunt wijzigen. Indien u een maand geen of weinig papier heeft, dan betaalt u ook niet. Heeft u een keer een extra ophaalservice nodig, omdat er heel veel papierafval is? Dan kunnen wij een extra keer komen.

Wat gebeurt er na het ophalen?

Na het ophalen van het oud papier in Hoensbroek en omgeving sorteren we het op verschillende categorieën. We scheiden papier dat geschikt is voor hergebruik en papier dat niet meer bruikbaar is. dit proces zorgt ervoor dat we alleen het oud papier verwerken dat daadwerkelijk kan worden gerecycled, waardoor we ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst.

Containers laten legen
container huren

Andere diensten van Mcleanservice

Naast het ophalen van papier en karton in Hoensbroek bieden wij ook nog andere plekken aan. Denk hierbij aan Echt of Geleen. Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen van bedrijfsafval. Onder bedrijfsafval wordt verstaan: plastic, glas, GFT, metalen en restafval. Als bedrijf zijnde is het erg handig om uw afvalcontainer op te laten halen. Wij zorgen er dan voor dat het afval netjes wordt gesorteerd.

Metaal

Heeft u bijvoorbeeld een oude fiets die al een lange rijd ongebruikt in de schuur staat? Bij Mcleanservice kunt u terecht voor het inleveren van diverse soorten metaal en oud ijzer. Wij bieden een ophaalservice voor metaal en oud ijzer, zodat u het niet zelf hoef te transporteren. Bij Mcleanservice helpen wij u graag bij het bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Container verhuur

Ook voor container verhuur kunt u terecht bij Mcleanservice. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment rolcontainers die geschikt zijn voor diverse soorten afval. De rolcontainers zijn van hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk worden geplaatst op locatie.

Metaalrecycling

Contact

Wilt u meer informatie over oud papier laten ophalen in Hoensbroek, onze andere diensten of heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons! Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook via e-mail of het contactformulier.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier

    INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact opnemen