Oud papier Echt

papier/karton

Papier container huren Geleen

Het ophalen en recyclen van oud papier is iets waar we bij Mcleanservice in gespecialiseerd zijn. Dit scheelt u weer tijd, doordat u het oud papier in Echt niet zelf hoeft weg te brengen. Veel of weinig oud papier, dat maakt niet uit. Wij komen het graag voor u ophalen. Mcleanservice staat al meer dan twee generaties lang klaar voor u. Als familiebedrijf bieden wij totaaloplossingen voor afvalinzameling en -verwerking.

Online aanvragen

Het belang van oud papier op laten halen

Tegenwoordig speelt het milieu een steeds grotere rol in ons leven. Door gebruikte materialen te recyclen dragen we allemaal bij aan een beter milieu. Oud papier kan ook gerecycled worden. Daarom is het zo belangrijk om oud papier te laten ophalen in Echt, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het op de juiste manier gerecycled wordt. Het oud papier kan vervolgens hergebruikt worden, waardoor er afval wordt voorkomen. Zo blijft CO2 langer opgeslagen in het oud papier en zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig. Dit voorkomt bovendien uitputting van de bodem en reduceert energie- en waterverbruik. En zo helpen wij het milieu!

oud papier echt
Rolcontainer 1100 liter, papier container

Hoe werkt het oud papier laten ophalen in Echt

Elk bedrijf is anders. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom kijken we altijd naar maatwerkoplossingen bij het oud papier ophalen in Echt voor uw bedrijf. We streven ernaar het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. U hoeft enkel contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de beste manier om oud papier bij u te komen ophalen. Bij ons zit u ook niet vast aan een contract, want wij werken met maandelijks opzegbare, flexibele abonnementen. Wij passen alles aan naar uw wens.

Ander afval?

Niet alleen voor het ophalen van oud papier in Echt kunt u bij ons terecht. Wij halen ook oud papier op in Geleen, Hoensbroek & Sittard. Ook uw andere afval kan door ons worden opgehaald. Wij bieden verschillende oplossingen aan voor al uw afval.

Bedrijfsafval

Naast oud papier kunt u al uw overige bedrijfsafval door ons laten ophalen. Van groen-, fruit- en tuinafval tot glas of restafval, dit kunnen wij allemaal voor u ophalen naast uw oud papier. We begrijpen dat bij een bedrijf de hoeveelheid afval kan verschillen van week tot week. Hier zijn wij heel flexibel in en we bespreken de mogelijkheden graag met u.

Metaal

Naast oud papier te laten ophalen in Echt, kunnen wij ook metaal en oud ijzer ophalen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kapotte fiets, onderdelen van een kapotte auto of een oude computer. Ook dit draagt bij aan recycling en helpt het milieu. U kunt het ook naar ons komen brengen.

Container huren

Mocht u geen plek hebben waar u uw verschillende soorten afval kunt laten, dan kunt u bij ons ook een container huren. Voor alle verschillende soorten afval hebben wij (rol)containers die er perfect voor zijn. Deze containers komen wij vervolgens voor u legen zodat het afval door ons op de juiste manier wordt gerecycled.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met uw oud papier in Echt en eventuele overige afvalzaken. Vul hiervoor ons contactformulier in, mail ons via info@marcocleanservice.nl of bel ons via 06 39 18 10 41.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier

    INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact opnemen