Container huren

container huren

Snel en makkelijk containers huren in Limburg

Wilt u een container huren voor een renovatie, verhuizing, tuinonderhoud of bouwwerkzaamheden? Dan kan Mcleanservice u helpen. Wij hebben rolcontainers voor verschillende soorten afval en kunnen u daardoor altijd van dienst zijn. Het werkt ontzettend eenvoudig. U kiest namelijk het formaat van de container die u nodig heeft, afhankelijk van de hoeveelheid afval die erin moet. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de container op de doorgegeven locatie wordt geleverd. Zodra de container vol is, belt u Mcleanservice en zal de container opgehaald worden.

Een afvalcontainer huren in Limburg was nooit zo makkelijk: wilt u uw papier en karton opruimen? Dan zorgen wij voor een papier en karton container. Bent u op zoek naar een plastic container? Dan zorgen wij weer voor een container die hiervoor geschikt is. Buiten papier, karton en plastic, bieden wij containers voor restafval, glas, GFT en metaal aan. Zo kunt u voor elk afval een container huren in Limburg. Kortom, wij kunnen u helpen met uw vuil en zorgen er vervolgens voor dat dit op de juiste manier wordt opgeruimd en gerecycled. Hiervoor hebben wij containers beschikbaar met een inhoud van 240 liter en 2500 liter.

Online aanvragen

FORMATEN CONTAINERS DIE U KUNT HUREN

Afvalcontainer huren Limburg van 240L tot 2500L

Voor ieder bedrijf hebben wij de geschikte rolcontainer. Dit komt doordat wij rolcontainers aanbieden van 240 liter tot 2500 liter. Hierdoor zit er altijd wel een rolcontainer bij die past bij uw bedrijfsomvang. Deze containers kunnen gebruikt worden voor restafval, glas, GFT, papier en karton, plastic en metaal. Voor iedere situatie vinden we de geschikte oplossing. Lees meer over de roltcontainer van 1100 liter of de 660 liter container.

Het enige wat u hoeft te doen is ons te contacteren en hierbij aan te geven wat voor soort afvalcontainer u nodig heeft. Samen gaan wij dan met u kijken naar de geschikte grootte van deze container. Zodoende bespaart u tijd en geld: u hoeft namelijk niet zelf naar de vuilstort te rijden. Ook kunt u erop vertrouwen dat het afval op een verantwoorde manier wordt afgevoerd, in overeenstemming met de milieuregels. Zonder enige poes pas kunt u bij ons een afval container huren in Limburg!

Bekijk ons acceptatiebeleid
container huren

Voordelen van onze containers huren

Verschillende maten containers

Voordelig huren

Snel geregeld en geleverd

Containers laten legen

Uw container periodiek laten legen zonder verplichtingen

Als u regelmatig (bedrijfs)afval heeft, kan het huren van een container een goede oplossing zijn. Natuurlijk heeft u geen zin om constant te moeten bellen om de container te laten legen. Daarom bieden we bij Mcleanservice de mogelijkheid aan om de container periodiek te laten legen, zonder dat er verdere enige verplichtingen zijn.

Daarom staat Mcleanservice niet alleen voor het voordelig ophalen van uw afval, maar staan we ook voor flexibiliteit. Heeft u een maand geen of weinig afval? Dan kunt u makkelijk de dienstverlening stopzetten en weer laten doorgaan wanneer u dat uitkomt! Hierdoor zit u niet vast aan een abonnement en kunt u naar eigen wens de ophaalfrequentie bepalen.

Dus ook wanneer u weet dat er een maand meer afval zal zijn, dan kunt een extra ophaalmoment aanvragen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze dienstverlening flexibel is en daarmee zo goed mogelijk aansluit aan uw wensen.

Vraag online een container aan

Wilt u een container huren in Limburg, of heeft u vragen over onze papier en karton, restafval of GFT-service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via ons contactformulier, telefonisch of per mail. Bij het huren van een container zijn een aantal regels gebonden. Lees voordat u een container huurt bij Mcleanservice het acceptatiebeleid goed door. Zo voorkomt u problemen bij het storten.

    Klantgegevens

    Als u nog een container wilt huren voor een andere afvalsoort, vul dan nogmaals het formulier

    INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    Heeft u interesse in een van onze diensten? Dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via het contactformulier contact opnemen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact opnemen